România se dezvoltă și, odată cu ea, mediul de afaceri. Dacă vrem mai mult, trebuie să oferim mai mult. Reprezentăm vocea viitorului într-un ton, cel al dezvoltării prin dialog. Aproape 2.200 de firme, cu capital românesc și străin deopotrivă, mici și mari, contribuie la dezvoltarea României.

Concordia aduce împreună 16 industrii esențiale pentru economia românească și firme cu peste 330.000 de angajați. Suntem aici pentru că vrem și putem să construim o societate mai bună, pentru oameni, pentru companii. Investim experiența și resursele pentru ca împreună cu partenerii sociali să creăm o fundație solidă pentru o Românie a viitorului.

Concordia este singura organizație din România parte a BusinessEurope, a Business at OECD (BIAC) și a Organizației Internaționale a Angajatorilor (IOE) și partener legitim în toate dezbaterile publice de la nivelul Guvernului, al Parlamentului și ale structurilor de decizie din teritoriu.


Rapoarte anuale

Raport anual 2020

Anul 2020 a fost de două ori important pentru Concordia. În primul rând pentru că am fost alături de membri noștri încercând să contribuim la gestionarea efectelor pandemiei pe foarte multe fronturi în același timp. În al doilea rând pentru că în ciuda presiunii puse de pandemie Concordia nu doar că nu și-a încetat procesul de creștere și modernizare, dar l-a accelerat. În anul 2020 ni s-au alăturat cinci noi organizații sectoriale, echipa s-a dublat, confederația s-a digitalizat și, pentru prima dată în istoria noastră, am aplicat și câștigat finanțări nerambursabile destinate partenerilor sociali și îmbunătățirii dialogului social, care vor duce la dublarea bugetului nostru începând cu anul 2021.

Alătură-te Confederației Concordia

Reprezentăm mediul de afaceri cu o voce comună legitimă, acasă și în lume. Aducem companiile și autoritățile împreună. Aducem angajatorii și angajații în dialog. Punem temele viitorului pe agenda publică. Creștem împreună. Calitatea de membru îți oferă acces la:

  • dialogul social național și regional
  • formularea politicilor publice naționale și reglementărilor din toate domeniile
  • dezbaterile europene și internaționale pe cele mai arzătoare teme
  • un spațiu sigur pentru dezvoltarea de idei și propuneri sectoriale sau transversale

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.