Radu Burnete

Director Executiv

Radu a absolvit Facultatea de Științe Politice a Universității București după care a studiat pentru o scurtă perioadă la Georgetown University în Washington D.C. și după aceea la Academia Diplomatică din Viena unde a obținut un master în studii internaționale.

Înainte de a veni la Concordia, Radu a lucrat la Consiliul Investitorilor Străini (FIC) între 2013 și 2020. Înainte de FIC, Radu a locuit la Bruxelles unde a lucrat pentru Brunswick LLP o consultanță specializată pe mergers & aquisitions și legislație financiară. Radu a mai fost asistent parlamentar si a fost jurnalist la Ziarul Financiar.

Zorica Dediu

Secretar Executiv

Zorica face parte din echipa Concordia din anul 2018 și, în calitate de Secretar Executiv, este implicată în partea organizatorică, logistică și administrativă a Confederației, în același timp gestionând și problemele ce țin de Resurse Umane, contabilitate, buget si chiar organizare de evenimente. Ea contribuie de asemenea și la diverse proiecte ale Confederației, colaborând cu restul echipei pentru optimizarea rezultatelor.

Fiind o persoană comunicativă si energică, cu simț organizatoric si spirit de echipă, Zorica a reușit să acumuleze multă experiență și cunoaștere din diverse sectoare de activitate, lucrând în domenii precum producție, marketing, vânzări, comunicare, protocol, financiar-contabilitate, unde și-a dezvoltat abilitatea si versatilitatea de a face față proiectelor diverse, ce impun un ritm de muncă dinamic si susținut.
Zorica este licențiată în inginerie și absolventă a unui Master in domeniul “Spațiul Public European”, din cadrul Facultății de Administrație Publică-SNSPA.

Adelina Dabu

Head of Public Affairs

Adelina Dabu este Head of Public Affairs la Confederația Patronală Concordia, responsabilă de strategie și implementare pentru proiecte de afaceri publice, afaceri europene și liaison cu BUSINESSEUROPE, BIAC și IOE, comunicare, politici publice, cu focus în domeniul muncii și dialogului social și digitalizării.

Adelina are +7 ani de experiență în domeniul politicilor publice, managementului stakeholderilor și riscului politic în industria energetică și FMCG. A coordonat proiecte de CSR, dezvoltare locală și un raport de sustenabilitate.
În timpul liber facilitează procese de explorare și inovație cu design thinking și systems thinking. Preocupată de proiecte civice și sociale, se implică în activități ale unor organizații non-profit. În prezent curator Global Shapers Bucharest Hub, vice-președinte Aspen Fellows Network și Climate Reality Leader.
A studiat științe politice, economie și afaceri europene la București și Bologna. Este intereastă de future of work, digitalizare și sustenabilitate.

Diana Ungureanu

Head of Administration, Compliance and Finance

Diana s-a alăturat echipei Concordia în iulie 2019, fiind implicată în special în proiecte ce țin de guvernanță, educație, proceduri interne, precum și în coordonarea activității reprezentanților confederației în CES și structurile teritoriale de dialog social.

Este licențiată în economie la Universitatea Româno-Americană și a absolvit un program de master în marketing și comunicare în afaceri la Academia de Studii Economice.
Anterior a coordonat proiecte IT și funcționale în domeniul financiar-bancar, proiecte cu finanțări din fonduri externe (PHARE), organizări de evenimente corporate. Are cunoștințe solide și variate în domeniul financiar-bancar, unde s-a dezvoltat pe aproape întreaga perioadă a experienței profesionale.

Este sociabilă, iubește natura și oamenii și consideră că una dintre cheile echilibrului interuman este comunicarea.

Mihaela Grigoraș

Head of Project Management

Mihaela s-a alăturat echipei Concordia în Ianuarie 2021 și este responsabilă de dezvoltarea, planificarea și monitorizarea implementării de proiecte. Are experiență extinsă în management de proiect în cadrul mai multor organizații naționale și internaționale și peste 7 ani de experiență în domeniul livrării de proiecte complexe și analiză de business în industriile de tehnologia informației, renewable energy și telecom.

Înainte de a se alătura Confederației Concordia, Mihaela a lucrat în cardul unei companii specializate în furnizarea de tehnologii enterprise din Londra.
Mihaela a studiat științe politice la București și este absolventă a unui program de audit intern și anti-frauda din cadrul Universității Naționale Kapodistrian, Atena.

Andreea Zalomir

Public Affairs Specialist

Andreea s-a alăturat echipei Concordia în octombrie 2020 ca Public Affairs Specialist, fiind implicată în proiecte ce țin de viitorul transportului în România, economie circulară, consumatori și educație. A studiat drept internațional și european la Universitatea de Științe Aplicate din Haga și a absolvit programul de master Security and Diplomacy de la SNSPA.

Înainte de a face parte din echipa Concordia, Andreea a făcut stagii de practică la Reprezentanța din România a Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați, Curtea Penală Internațională, Reprezentanța Comisiei Europene în România și la biroul unui europarlamentar român.

Radu Ianoș

Public Affairs Specialist

Radu Ianoș este Public Affairs Specialist, iar activitatea lui se concentrează în principal pe muncă, dialog social și pe digitalizarea procesului de consultare publică.

Jurist, licențiat în studii europene al Colegiului Juridic Franco-Român și specializat în parteneriat public-privat, concesiuni și achiziții publice, Radu a ales cariera de public affairs după o perioadă în care a lucrat în domeniul artistic ca manager cultural și a fost editorul unei reviste pe care a înființat-o. În timpul liber, continuă să fie redactor, să scrie reportaje și texte de opinie pentru mai multe publicații, în special în zona culturală.

Alătură-te Confederației Concordia

Reprezentăm mediul de afaceri cu o voce comună legitimă, acasă și în lume. Aducem companiile și autoritățile împreună. Aducem angajatorii și angajații în dialog. Punem temele viitorului pe agenda publică. Creștem împreună. Calitatea de membru îți oferă acces la:

  • dialogul social național și regional
  • formularea politicilor publice naționale și reglementărilor din toate domeniile
  • dezbaterile europene și internaționale pe cele mai arzătoare teme
  • un spațiu sigur pentru dezvoltarea de idei și propuneri sectoriale sau transversale