Digitalizarea și automatizarea devin o parte integrantă a activității noastre. Prin urmare, programele de educație și formare sunt esențiale pentru a dezvolta un set de competențe care să le permită lucrătorilor să se adapteze la noile schimbări de pe piața muncii.

Sub egida WorkTranstionCEE lansăm un videoclip, bazat pe cercetările întreprinse în România, Ungaria și Slovacia, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la oportunitățile și provocările rezultate din transformarea digitală a lumii muncii și de a disemina rezultatele proiectului.

Videoclipul este disponibil în limbile engleză, română, slovacă și maghiară și poate fi vizualizat aici: WorkTransitionCEE is launching a video on implications of digitization and automation for employees in RO, SK and HU - worktransition.eu

Proiectul WorkTransitionCEE reunește parteneri sociali din Ungaria, Slovacia și România pentru a cerceta modul în care noile tehnologii schimbă piața muncii în mai multe sectoare cheie și ce putem face pentru a ne pregăti pentru noua piață a muncii. Schimbarea este aici, haideți să o facem să lucreze pentru noi!

Acest material, creat parțial cu ajutorul AI, face parte din proiectul WorkTransitionCEE - cofinanțat de Uniunea Europeană, care reunește șase parteneri sociali reprezentativi din Europa Centrală și de Est, Concordia (RO), Blocul Național Sindical BNS (RO), MGYOSZ / BusinessHungary (HU), VASAS (HU), NUE (SK), NKOS (SK)) pentru a studia în detaliu riscurile, provocările și oportunitățile pentru piața muncii din Industria 4.0. https://worktransition.eu/

Responsabilitatea exclusivă pentru conținutul publicat aparține autorului. Comisia Europeană sau orice alt organism al Uniunii Europene nu este responsabil pentru utilizarea informațiilor pe care le conține.

  Mai multe detalii despre proiectul WorkTransitionCEE: www.worktransition.eu

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.