Confederația Patronală Concordia lansează cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări pe tema învățării pe tot parcursul vieții, pentru analizarea cadrului instituțional deja existent în România, identificarea factorilor declanșatori și barierelor care influențează atitudinea angajaților în privința oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții și conturarea unui set de recomandări pentru stimularea participării la programe de educație și formare.

Activitatea face parte din proiectul ”Challenges from the pandemics: adult learning in Romania and Slovakia” (AdultLearningROSK) – proiect cofinanțat de Uniunea Europeană. Obectivul principal este pregătirea partenerilor sociali din România și Slovacia pentru a putea răspunde la schimbările de pe piața muncii în privința competențelor generate de transformarea și digitalizarea muncii, cu instrumentele necesare pentru îmbunătățirea participării adulților la programe de formare și educație, dobândirea de competențe, și dezvoltarea capacităților partenerilor sociali, contribuind totodată la promovarea dialogului social la nivel trans-sectorial și la dezvoltarea dialogului social european.

LIVRABILE

·       Raport general cu privire la cadrul instituțional pentru învățarea pe tot parcursul vieții (LLL) din România

·       Un raport (în RO) care să analizeze factorii declanșatori și barierele angajaților cu privire la LLL

·       Un sumar executiv care să includă principalii factori, concluziile și recomandări de stimulente (În EN – maxim 5 pagini)

·       Datele colectate prin intermediul chestionarului

·       Planul de lucru și metodologia utilizată pentru implementare.

Aplicația completă trebuie trimisă până cel târziu la data de 31 ianuarie 2023, ora 17:00 (ora României) la adresa de e-mail office@confederatia-concordia.ro.

Termen pentru transmiterea întrebărilor de clarificare: 25 ianuarie 2023, ora 17:00 (ora României)

Numai aplicațiile complete, care conțin următoarele documente și informații, vor fi luate în considerare:

·       O descriere a echipei, a sarcinilor acestora în cadrul proiectului și CV-urile membrilor echipei

·       Portofoliu cu studiile/rapoartele/proiectele relevante, de preferat pe un subiect adiacent prezentei cereri de ofertă (informațiile vor fi utilizate doar în cadrul procedurii de selecție și nu vor fi făcute publice)

·       Un proiect al planului de lucru și metodologia propusă, care explică abordarea metodologică, o scurtă descriere a metodelor de colectare a datelor, menționând și o dimensiune aproximativă a eșantionului

·       O ofertă financiară (cu toate taxele incluse) și o propunere de calendar pentru livrabile

BUGET: echivalentul în LEI a 9100 EUR (toate taxele incluse)

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.