Confederația Patronală Concordia lansează cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări pe tema definirii sectoarelor de activitate la nivel național, având ca scop principal analiza situației actuale în contextul măsurilor asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, respectiv a jalonului pentru 2022 referitor la intrarea în vigoare a legislației privind dialogul social, care să prevadă negocieri colective semnificative și oportune, în conformitate cu recomandările OIM. Pornind de la imaginea de ansamblu asupra clasificării și definirii sectoarelor de activitate la nivelul statelor membre UE, cercetarea își propune să ofere direcții de acțiune pentru redefinirea acestora la nivel național în contextul unor iminente modificări la Legea Dialogului Social nr. 62/2011.

Aplicația completă trebuie trimisă până cel târziu la data de 29 aprilie 2022 (ora 23.59) la adresa de e-mail office@confederatia-concordia.ro.

Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare.  

  • Termeni de Referință și procedura de selecție
  • Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal – fără completarea acestui document aplicația dumneavoastră nu va putea fi procesată

Această activitate este organizată de Concordia în parteneriat cu NHO – Confederația Patronală din Norwegian în cadrul proiectului “Consolidarea Dialogului Social în România”.

Proiect sprijinit de Norvegia prin Granturile Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului “Dialog Social -Muncă Decentă

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.