Confederația Patronală Concordia are nevoie de un partener pentru crearea unui video animat care să prezinte tendințele și provocările viitorul muncii în CEE, asa cum reies din rapoartele de cercetare elaborate in cadrul proiectului WorkTransitionCEE (in RO, SK, HU) și să evidențieze oportunitățile și strategiile cheie pentru succes.

Viitorul muncii în Europa Centrală și de Est evoluează rapid. Digitalizarea şi automatizarea proceselor vor deveni parte integrată a fiecărei organizaţii care își doreste să rămână competitivă, eficienta şi flexibilă.  Odată cu progresele tehnologice, multe locuri de muncă tradiționale sunt înlocuite de automatizare, ceea ce duce la o creștere a economiei gig și la o trecere către munca la distanță și flexibilă.

Multe locuri de muncă din producție și din alte industrii care se bazează în mare măsură pe sarcini repetitive riscă să fie înlocuite sau transformatizate de automatizare. În plus, pe măsură ce tot mai multe companii se deplasează către operațiuni la distanță și digitale, multe locuri de muncă de birou și administrative pot fi, de asemenea, afectate.  

În cadrul Programului “Renewed social dialogue for the new world of work. Job transitions & digitalisation in two industrial sectors in CEE countries –Romania, Hungary, Slovakia. WorkTransitionCEE” partenerii sociali din România, Slovacia și Ungaria au lansat in 2022 rapoarte de cercetare detaliate a tendințelor și provocările care modelează viitorul muncii în cele trei țări din CEE.

Ce vrem: Crearea unui video care va prezenta tendințele și provocările care modelează viitorul muncii în CEE, asa cum reies din rapoartele de cercetare elaborate in cadrul proiectului WorkTransitionCEE (in RO, SK, HU) și va evidenția oportunitățile și strategiile cheie pentru succes în acest peisaj în schimbare rapidă.

LIVRABILE

Scenariu pe baza informatiilor furnizate de Confederatia Patronala Concordia

Video animat cu voice over [ 2-3 min]

Declinări pentru social media pe baza video animat - cartoane pentru LinkedIn & Facebook [2 pc]

Buget: 7000 Euro (toate taxele incluse)

Termen limita pentru oferta : 14 Decembrie, 2022

Termen limita pentru livrabile : 10 Februarie, 2023

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.