1 februarie marchează lansarea oficială a proiectului "Consolidarea capacității Concordia pentru dialog social", proiect cu o finanțare europeană de 37.101.208,87 LEI, câștigat în cadrul Programului Operațional Educație și Ocupare 2024-2028. Contractul pentru implementarea grantului a fost semnat la data de 17 ianuarie a.c., de către ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, și directorul executiv al Confederației Patronale Concordia, Radu Burnete.

Prin intermediul acestui proiect, în următorii cinci ani, Concordia va aloca resurse financiare și va depune eforturi suplimentare în vederea consolidării capacității organizației si a membrilor săi la nivel local si sectorial și recunoașterea confederației la nivel național ca fiind cea mai importanta organizație pentru mediul de afaceri.

De asemenea, vom deveni mai vocali la nivel european și internațional, în cadrul alianțelor și organizațiilor unde suntem prezenți: BusinessEurope, Business at OECD (BIAC) și Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE).

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.