Raportul anual al Confederației pentru 2022 a fost publicat, incluzând un rezumat al activităților, proiectelor și inițiativelor noastre pe parcursul ultimului an, inclusiv o transparentizare a datelor noastre financiare. 

Anul 2022 era anul în care economia trebuia să își găsească din nou ritmul după pandemie. Din păcate, războiul ilegal al Rusiei în Ucraina și criza energetică au făcut ca 2022 să fie încă un an extrem de dificil pentru economie și companii.

Concordia a avut numeroase întâlniri cu decidenții și reprezentanții autorităților relevante din România, pentru gestionarea acestor probleme. Am contribuit la creșterea relevanței dialogului social pe plan național și ne-am adus aportul în cadrul dezbaterilor pe marginea noii legi a Dialogului Social.

Concordia a continuat să crească și în 2022 și ne-am bucurat să ni se alăture două noi sectoare de activitate, ajungând astfel la 16 sectoare. Ne propunem să continuăm acest proces de coagulare și să ne consolidăm în spiritul dialogului social european. 

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.