Organizația Internațională a Muncii a realizat interviuri cu mai mulți membri și parteneri pe tema politicilor și planificării tranziției echitabile pentru a ilustra modul în care angajatorii se confruntă cu această nouă agendă. Interviurile au fost rezumate în această nouă resursă pentru factorii de decizie politică și pentru organizațiile de angajatori și prezintă diversitatea activităților, priorităților și provocărilor cu care se confruntă angajatorii în contextul acțiunii climatice și al sprijinirii piețelor forței de muncă în procesul de transformare.

Aceste studii de caz evidențiază importanța contextului național și importanța implicării și colaborării cu organizațiile angajatorilor pentru a asigura tranziții fără probleme și piețe ale muncii eficiente.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.