Confederația Patronală Concordia și-a ales la finele anului trecut echipa care îi va asigura conducerea pentru următorul mandat de 2 ani. Dan Șucu a fost reconfirmat pentru un al doilea mandat în funcția de președinte al confederației.

Consiliul Director și-a ales și 4 vicepreședinți: Radu Căprău din partea sectorului de petrol și gaze, Mihai Matei din partea sectorului de IT, Sergiu Manea din partea sectorului financiar-bancar și Ondrej Safar din partea furnizorilor de energie. Consiliul Director Concordia are în componența sa 22 de membri din partea tuturor sectoarelor de activitate pe care confederația le reprezintă, biografiile acestora fiind prezentate aici: https://concordia.ro/consiliul-director

La cele mai recente alegeri, forul decizional a fost completat de următorii profesioniști, reprezentând sectoare cheie ale industriei:

·       Mihai Bordeanu, din partea industriei auto;

·       Mario Crețu, reprezentând sectorul de retail;

·       Simona Istrate, din partea transportatorilor privați din domeniul feroviar;

·       Mihaela Lupu, din partea sectorului financiar-bancar;

·       Dumitru Blaga, reprezentând angajatorii din domeniul mobilei.

Dan Șucu, președintele Confederației Patronale Concordia: Sunt onorat de încrederea pe care colegii mei și membrii Concordia mi-o acordă a doua oară. Mi-am dorit  să continui cu un al doilea mandat pentru a duce la bun sfârșit câteva obiective pe care mi le-am asumat alături de Consiliul Director: să transformăm Concordia în cea mai reprezentativă voce a mediului de afaceri din România și să aducem mai multă structură și dorință de acțiune în lumea patronală. Vreau să subliniez acest cuvânt, reprezentativitate. Aducem împreună 15 dintre cele mai importante organizații sectoriale din țară, reprezentând  companii cu peste 330 de mii de angajați, și ni se vor mai alătura și alte patronate în perioada următoare. România este o democrație și guvernanții se pot sfătui și pot discuta cu oricine doresc, însă este obligatoriu să o facă cu organizațiile reprezentative organizate conform cadrului legislativ național și european pentru parteneri sociali. Concordia este un asemenea partener social, prezent în toate forurile, atât la nivel național cât și european, iar în următoarea perioadă vom continua eforturile pentru a ne consolida capacitatea de reprezentare și acțiune.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.