27 iunie 2023

În contextul noilor legi ale Educației, învățământul preuniversitar tehnologic va trece treptat în sistem exclusiv dual în mai puțin de 10 ani - liceele nu vor mai putea include în cifra de școlarizare clase pe diversele specializări în absența unor parteneriate cu agenții economici care să asigure practica elevilor.

Confederația Patronală Concordia, în parteneriat cu Centrul Român de Politici Europene organizează o dezbatere și o sesiune de formare cu privire la nevoile mediului economic și ale partenerilor sociali vizavi de relația cu școlile tehnologice – practică, ucenicie, învățământ dual, modele de bună practică, precum și oportunitățile de finanțare nerambursabilă deschise pentru firme în acest domeniu în noul cadru de finanțări europene (în special prin Programul Educație și Ocupare 2023-2027).

Online
27 iunie, 10:00 - 13:00