25 ianuarie 2022

Sistemul #garantieReturnare este așteptat să aibă un impact puternic pe tot lanțul de reciclare – de la consumatori și retaileri până la reciclatori și cei care oferă infrastructura de reciclare – creând premisele unei economii circulare competitive. Acestei oportunități se adaugă sumele prevăzute în #PNRR pentru economia circulară a României, sume care vizează atât segmente economice cât și sociale: adică aspecte de mediu, civilitate, PIB.Înregistrarea gratuită, https://bit.ly/3tDAjuD

15.00-17.30

Viitorul muncii începe cu idei inovatoare

București, 24 Mai 2022 - Știți reclama aceea veche cu Viitorul sună bine? După două zile de lucru în cadrul Workshopului de co-creație pentru Viitorul muncii, am putea spune că e valabilă și astăzi, dacă toți actorii implicați în proces se așează la masa, își pun întrebări și colaborează pentru dezvoltarea de soluții. Peste 4.000.000 de slujbe ar putea fi automatizate în România, până în 2030, folosind tehnologia de astăzi, potrivit unui studiu McKinsey.Ce se întâmplă cu lucrătorii, câți dintre ei beneficiază de suport, cum am putea să le facem viața mai ușoară și să transformăm roboții din dușmani în parteneri

24 May 2022