23 aprilie 2024

✅ ♻ ✳ Suntem mândri să fim parteneri în cadrul celui de-al doilea Forum ESG anual din România (Romanian ESG Forum 2024), organizat de Green Forum, o platformă media și de evenimente cu sediul în Europa Centrală și de Est.

❗ Evenimentul, care va avea loc la Hotel Radisson Blu București pe 23 aprilie 2024, va reuni experți locali și internaționali pe tema ESG.

✅ În peisajul investițional actual, integrarea considerentelor ESG alături de indicatorii financiari a devenit indispensabilă pentru companiile care navighează pe piețele globale. Romania ESG Forum 2024 reunește experți internaționali apreciați și personalități locale din mediul de afaceri. Împreună, aceștia vor explora semnificația în continuă evoluție a practicilor sustenabile, depășind simpla retorică pentru a descoperi strategii acționabile pentru a pregăti afacerile pentru viitor.

Află mai multe despre cine sunt speakerii evenimentului și cum te poți înscrie aici: https://www.property-forum.eu/forums/conference-property/romania-esg-forum-2024/2004

Radisson Blu Hotel București
23 aprilie

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.