26 aprilie 2023

Govnet Conferences, în parteneriat cu Confederația Patronală Concordia pe invită miercuri, 26 aprilie 2023, începând cu ora 9:00, la Net Zero Carbon Summit pentru a împărtăși perspectivele privind calea către zero carbon, pentru a afla despre cele mai bune practici ale organizațiilor și pentru a explora modalități de colaborare în călătoria către NET ZERO.

Liderii din industrie vor dezbate beneficiile sociale, de sănătate și economice ale proiectelor cu emisii zero de carbon, explorând structurile, modelele și căile de dezvoltare a proiectelor decarbonizate, inclusiv investițiile ESG și valoarea economică și de mediu a realizării de reduceri de carbon operaționale.

Confederația Patronală Concordia este partener în cadrul Net Zero Carbon Summit 2023.

Mai multe detalii privind înregistrarea și programul pot fi accesate la Net Zero Carbon Summit 2023 (govnet.ro)

Grand Hotel Bucharest
26 aprilie, ora 9:00