25 octombrie 2021

Cum poate România să realizeze redresarea ecologică în cel mai bun mod posibil? Care sunt domeniile cheie care trebuie mai întâi decarbonizate? Care va fi rolul industriei energetice în accelerarea tranziției spre neutralitatea climatică și ce măsuri pentru încurajarea mediului privat trebuie luate în acest context?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, Eurosfat își propune să reunească actorii cheie din domeniu, precum decidenți politici, companii naționale și internaționale, ONG-uri și experți, pentru a dezbate problema tranziției verzi și sustenabilității energetice.

DETALIII EVENIMENT

FORMULAR DE INREGISTRARE 

Online 
15:00-16:30

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.

Viitorul muncii începe cu idei inovatoare

București, 24 Mai 2022 - Știți reclama aceea veche cu Viitorul sună bine? După două zile de lucru în cadrul Workshopului de co-creație pentru Viitorul muncii, am putea spune că e valabilă și astăzi, dacă toți actorii implicați în proces se așează la masa, își pun întrebări și colaborează pentru dezvoltarea de soluții. Peste 4.000.000 de slujbe ar putea fi automatizate în România, până în 2030, folosind tehnologia de astăzi, potrivit unui studiu McKinsey.Ce se întâmplă cu lucrătorii, câți dintre ei beneficiază de suport, cum am putea să le facem viața mai ușoară și să transformăm roboții din dușmani în parteneri

24 May 2022