25 octombrie 2021

Cum poate România să realizeze redresarea ecologică în cel mai bun mod posibil? Care sunt domeniile cheie care trebuie mai întâi decarbonizate? Care va fi rolul industriei energetice în accelerarea tranziției spre neutralitatea climatică și ce măsuri pentru încurajarea mediului privat trebuie luate în acest context?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, Eurosfat își propune să reunească actorii cheie din domeniu, precum decidenți politici, companii naționale și internaționale, ONG-uri și experți, pentru a dezbate problema tranziției verzi și sustenabilității energetice.

DETALIII EVENIMENT

FORMULAR DE INREGISTRARE 

Online 
15:00-16:30

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.

Concordia, la cea mai importantă întâlnire a mediului de afaceri european

Liderii confederațiilor angajatorilor din toată Europa se vor întâlni vineri, pe 26 noiembrie, la summit-ul președinților BusinessEurope, cea mai puternică organizație de business la nivel european. La invitația MEDEF – confederația întreprinderilor franceze, evenimentul organizat la Paris este o ocazie pentru reprezentanții patronatelor din statele europene să se informeze despre situația fiecărei țări, să schimbe idei și să se consulte cu privire la direcțiile de acțiune. Aceștia se vor întâlni și cu oficiali francezi pentru a discuta despre președinția Consiliului European, pe care Franța o va prelua începând din ianuarie.

25 Nov 2021